UNCONFERENCE #9 / 17 SEPTEMBER  / 12:00  / ONLINE

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg...

WAT NU ALS DAT AL LANG NIET MEER GENOEG IS?


Jij bent als manager verantwoordelijk voor de cultuur in het bedrijf. Medewerkers vormen hierin een belangrijk onderdeel. Alleen hoe vind je nu en straks de juiste aanvullingen om de cultuur te verstevigen of aan te passen? 

 

In deze online UNCONFERENCE van Today’s Pudding onderzoeken we welke ingrediënten je nodig hebt voor de gewenste bedrijfscultuur. 


Wat is Today’s Pudding precies?


KLAAR MET DE:  Zo-doen-we-dat-hier-altijd-MENTALITEIT?

Tijdens de Unconference maken we in een paar uur een compleet nieuw wervingslandschap. Nou ja, een begin dan. Als we niks doen leren we ook niks. Aan de slag in een team om samen het verschil te maken. ​​Je leert nieuwe mensen kennen, komt jezelf tegen en ontdekt andere technieken. Je verkent oplossingsrichtingen om veranderingen op de lange termijn mogelijk te maken.

Waar gaan jouw ogen van glinsteren?

UNCONFERENCE #9

De mensen die je selecteert en aanneemt bepalen hoe flexibel jouw organisatie is. Of hoe star… Zorgen nieuwe teamleden voor verandering of nemen ze gewoontes, ingesleten patronen en die zo-doen-we-dat-hier-altijd-mentaliteit gewoon over? En hoe ontdek je op tijd hoe een kandidaat in de wedstrijd zit?

Jij werkt met passie. Bent trots op wat je doet. Daarom wil je ook zo graag vooruit. Daar heb je like-minded people voor nodig. Een diverse groep mensen met dezelfde betrokkenheid, dezelfde drive. Maar waar vind je die? Want dat vind je niet in een CV. En je netwerk is weliswaar groot, maar echt niet toereikend. Meedoen is onderzoeken en ontdekken.

Hoe vind je kandidaten met de juiste mindset om verandering te realiseren?


TODAY'S PUDDING:

KLEINSCHALIGE BREINBLIKSEM

Online event speciaal voor jou

We beleven al een poos spannende tijden: complete teams werken “remote” (vanuit huis), live-events zijn nog steeds van de baan en voorzichtig maken we weer de eerste uitstapjes. Aan de ene kant kom je tijd te kort en tegelijkertijd heb je zeeën van tijd. Daarom organiseren we een online Unconference. Gun jezelf deze kleinschalige breinbliksem. Samen dingen doen die nog nooit gedaan zijn. Juist nu, met elkaar.

DEZE PROEVERIJ IS VOOR JOU

Unconference #9 @yourplace

EVENT AGENDA

Deze online Unconference geeft een nieuwe dimensie aan video calls. Probeer in een team het onbekende te omarmen. Een totaal nieuwe ervaring – vanuit je bureaustoel! Kom binnen, hang je jas op en pak wat te eten en te drinken.


11:50 – Walk-in, tune in, test je connectie 

 

12:00 – Welkom & introductie (mainstage) 

Opening, Goals, Aanpak & Omgeving

 

12:40 – Testrit (mainstage) 

 

13:45 – Aan de slag (breakout rooms)

 

17:00 – Wrap up

Drinks & get to know the others

12:00 - 17:00 + SOCIAL TIME

17 SEPTEMBER 2020

Anders kijken naar 

uitdagingen die al lang bestaan

WAAROM ZOU JE EEN HAP NEMEN?

Trial & trial, no error?

Voortdurend bevragen we conventies. Toetsen aannames. Dagen de status quo uit. Met die onderzoekende houding stuiten we voortdurend op nieuwe inzichten. Struikelen soms, leren ervan, passen ons aan en geven elkaar feedback. Of om met Einstein te spreken: als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Dus wat krijg je als je iets anders probeert? 

Een andere bril

In de zorgsector introduceerden we personalized recruitment. Dat begon met de idee om marketingstrategieën op werving en selectie toe te passen. What’s in it for me? Purpose blootleggen en op dat niveau verbinden. Wat maakt een bedrijf of organisatie mogelijk voor een medewerker?Positieve trigger: pudding maken

Wij onderzoeken altijd de volgende stap. Welke ingrediënten heb je nodig? En om te weten wat je dit keer maakt, moet je elke keer weer proeven. Want the proof of the pudding is in the eating, nietwaar? En in een sector die onophoudelijk verandert valt er heel wat te proeven. Copyright © 2020. Felix.community

UNCONFERENCE #9 / 17 SEPTEMBER / 12:00 / ONLINE